Deel jij onze passie met groen onderwijs? Misschien pas je dan wel bij ons!

Lees hier meer

Meer informatie?

Lees dan onze schoolgids!

Klik hier

Welkom bij Terra Meppel VO!

Een leuke school waar je niet alleen goed onderwijs krijgt, maar waar het ook nog eens super gezellig is! Bij Terra Meppel kun je naar het vmbo-groen of naar het Groene Lyceum. Kies je voor Terra Meppel? Dan kies je voor avontuur. Bij ons leer je niet alleen uit de boeken, maar juist veel buiten de school. Je gaat op pad, werkt aan praktijkopdrachten en je loopt stage. Kortom, Terra is de school waar je denkt én doet!

Welkom bij Terra Meppel VO!

Dit is ons onderwijsaanbod

Je kunt bij Terra Meppel VO naar het vmbo-groen en het Groene Lyceum. Hier lees je er alles over!

Vmbo-groen

Kies voor avontuur

Wanneer jij kiest voor vmbo groen, dan weet je zeker dat je alles leert over natuur, dier, voeding en techniek. Wij bieden drie leerwegen aan: bb, kb en gl/tl. Meer weten over vmbo-groen?

Lees verder
Het Groene Lyceum

De andere route naar het hbo!

Heb jij tl/havo of een hoger advies en wil je niet alleen in de schoolbanken zitten? Kies dan voor het Groene Lyceum: de andere route naar het hbo. In zes jaar haal jij je vmbo gl/tl en mbo niveau 4 diploma Retailmanager. Hiermee kan je doorstromen naar het hbo.

Lees verder

Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten
14 juni 2024

Update n.a.v. datalek Iddink, schoolboekenleverancier Terra

Iddink Learning Materials BV is op donderdag 11 april getroffen door een cyberaanval. Uit onderzoek van Iddink blijkt nu dat er data van scholen vanaf 2001 betrokken zijn in de cyberaanval.

Lees verder
12 juni 2024

Hoera! Geslaagd!

Hoera! Geslaagd! Terra feliciteert alle geslaagden! Heb je een herkansing? Zet 'm op en veel succes in het tweede tijdvak. Je kan het!

Lees verder
13 april 2024

Cyberaanval bij Iddink, schoolboekenleverancier Terra

Iddink Learning Materials BV is getroffen door een cyberaanval. Iddink is voor onze school de leverancier van schoolboeken, (digitaal) leermateriaal en schoolspullen.

Lees verder

Agenda

Bekijk agenda

Bekijk hier wat Terra Meppel VO op dit moment in de planning heeft staan.

Leerlingen van groep 7 en 8

Volgend jaar ga jij naar het voortgezet onderwijs. Spannend, maar leuk! Kies je voor Terra Meppel dan kies je voor avontuur. Bij ons leer je niet alleen uit de boeken, maar juist veel buiten de school. Je gaat op pad, werkt aan praktijkopdrachten en je loopt stage. Kortom, Terra is de school waar je denkt én doet!

Lees verder
 • Meppel_49622
 • Kies voor Terra Meppel

 • Meppel_49642
 • Meppel_49724
 • Kies voor avontuur

 • Meppel_49786
 • Meppel_49892
 • Meppel_49907
 • Meppel_49917
 • Kies voor aandacht

 • Meppel_49923
 • Meppel_49966

Ouders

Na de basisschool kunnen kinderen naar het vmbo, havo, het Groene Lyceum en vwo. Een van de scholen waarvoor gekozen kan worden is Terra. Bij Terra Meppel VO kunnen leerlingen naar het vmbo-groen én het Groene Lyceum. Hier vindt u alle belangrijke informatie over onze school!

Lees verder