Presentatie op 18 oktober om 16.30 uur voor leerkrachten basisscholen

We vinden het belangrijk dat leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders een kijkje kunnen nemen in onze school. De overstap naar een middelbare school is best groot en spannend. Daarom organiseren wij voor hen een Open huis in oktober, een Oriëntatieavond in november en een Open dag in januari.

Daarnaast vinden we het fijn om het gesprek aan te gaan met onze collega's van de basisscholen. Ben je leerkracht, interne begeleider of op een andere manier betrokken bij leerlingen die de overstap maken naar de middelbare school? Wij vertellen je graag over ons (groen) onderwijs. 

Wij nodigen jullie dan ook van harte uit op ons Open huis op 18 oktober 2024. We hebben op die dag speciaal voor jullie een moment (16.30 u.) gepland om óók jullie kennis te laten maken met onze school en mee te nemen in de mogelijkheden die onze school biedt. Uiteraard is er ook tijd om ervaringen met elkaar uit te wisselen en onze school te bekijken. Geef je op via deze link: Aanmelden presentatie voor collega's basisscholen.

Samen zorgen wij ervoor dat de leerlingen zich goed kunnen voorbereiden op het maken van hun keuze voor het voortgezet onderwijs!