Open dag Terra Meppel VO

Van 14.00 tot 21.00 uur zijn jij én je ouders van harte welkom om Terra Meppel te ontdekken. Kom sfeerproeven, bekijk onze (praktijk)lokalen en ontmoet onze docenten en leerlingen. Je krijgt deze dag alle informatie over onze school, ons onderwijsaanbod en je kunt meedoen met kleine opdrachtjes. Natuurlijk kun je ook al je vragen stellen. Kom erachter of Terra Meppel de school is voor jou!  

Je hoeft je van tevoren niet aan te melden.

Voor de leerkrachten van groep 7 en 8 is op de Open dag om 16.30 uur een moment gepland om kennis te maken met onze school en alle vragen te stellen over onze opleidingen. Aansluitend is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Belangstellenden van de basisscholen of samenwerkingsverbanden kunnen zich hier aanmelden.

Online Open Dagen van 28 en 29 januari 2022 terugkijken?

Vorig schooljaar op 28 en 29 januari 2022 waren onze online Open Dagen. Net als het jaar daarvoor helaas online en niet in de school. Er was tijdens de livestreams veel te beleven! We gaven bijvoorbeeld informatie over onze school en gingen samen met docenten en leerlingen bij de verschillende vakken langs. Bezoekers van de livestreams konden in de chat vragen stellen en deze werden direct beantwoord. 

Heb jij de Online Open Dagen van Terra Meppel gemist of wil je deze nog eens rustig terugkijken? Wij hebben de livestream voor je opgenomen. Bekijk hem hier!